Welkom op de website van Demi en Angela Lageman!

Wij zijn een tweeling van november 2005 en doen aan grasbaanrace en in de vrijetijd crossen we en doen we aan karate. Wij rijden op een 65cc KTM en zijn dan ook bijna ieder weekend wel ergens om wedstrijden te rijden, deze staan allemaal op de kalender hier op de site.

2014 was een zeer succesvol jaar waar Angela kampioen is geworden van Nederland en bij zowel de VTBM als de MRTO was zij ook kampioen in de 50cc. Demi was Vice Nederlands kampioen 4e bij de VTBM en Vice kampioen bij de MRTO.

De doelstelling voor 2015 is om samen met al onze sponsoren die we zeer dankbaar zijn voor steun en vertrouwen zo hoog mogelijk te eindigen in de Nederlandse kampioenschap. Bent u eens bij een wedstrijd en wilt u ook sponsoren of gewoon een praatje maken komt u gerust bij de bus of stuur een mailtje.

Groetjes Demi en Angela

Willem-Jan Lageman

De papa van Demi en Angela en de echtgenoot van Anja. Een fanatiek grasbaan liefhebber, die het hele gezin heeft aangestoken en waar hij veel tijd aan besteed.

Hij onderhoudt de motors van iedereen en doet er aan wat hij kan en wat er nodig is. Er is een bus aangeschaft waar alles voor de motorsport op en aan zit.

Vroeger heeft Willem-Jan ook veel wedstrijden gereden in de motorcross, maar moest noodgedwongen stoppen toen hij 20 jaar was door zijn slechte knieen.

Dit jaar wil hij proberen om het weer op te pakken puur voor de hobby dus geen wedstrijden.  

Sponsoren:

Oost-Groningen Waardig, wij zijn te vinden op www.oostgrunn.nl