Welkom op de website van Demi en Angela Lageman!

Wij zijn een tweeling van november 2005 en doen aan grasbaanrace en in de vrijetijd crossen we en doen we aan karate. Wij rijden op een 65cc KTM en zijn dan ook bijna ieder weekend wel ergens om wedstrijden te rijden, deze staan allemaal op de kalender hier op de site.

2014 was een zeer succesvol jaar waar Angela kampioen is geworden van Nederland en bij zowel de VTBM als de MRTO was zij ook kampioen in de 50cc. Demi was Vice Nederlands kampioen 4e bij de VTBM en Vice kampioen bij de MRTO.

De doelstelling voor 2015 is om samen met al onze sponsoren die we zeer dankbaar zijn voor steun en vertrouwen zo hoog mogelijk te eindigen in de Nederlandse kampioenschap. Bent u eens bij een wedstrijd en wilt u ook sponsoren of gewoon een praatje maken komt u gerust bij de bus of stuur een mailtje.

Groetjes Demi en Angela

9 mei 2015 VTBM Westeremden

Waar was de wedstrijd?  Ijsbaan te westeremden
Westeremden
Wie heeft er gereden?  
  • Angela
  • Demi
VTBM Kampioenswedstrijd, kijk voor adres op www.vtbm.nl

Uitslag

VTBM Westeremden na goede serrie's van beide dames,Angela 2keer eerste en demi 1 Keer tweede en 1 keer derde. De À finale punten op nul en gaan, Demi Lageman goede start en nog even op 1 gereden daarna terug gezakt naar de vijfde plek, Angela Lageman zeer slechte start en als laatste weg toen een inhaal race gevoerd maar kwam net een paar meter voor de derde plek te kort . Dus vandaag geen podium plek maar o zo trots op de vechtlust.

VTBM Westeremden VTBM Westeremden VTBM Westeremden VTBM Westeremden VTBM Westeremden VTBM Westeremden
 

Sponsoren:

Oost-Groningen Waardig, wij zijn te vinden op www.oostgrunn.nl