Welkom op de website van Demi en Angela Lageman!

Wij zijn een tweeling van november 2005 en doen aan grasbaanrace en in de vrijetijd crossen we en doen we aan karate. Wij rijden op een 65cc KTM en zijn dan ook bijna ieder weekend wel ergens om wedstrijden te rijden, deze staan allemaal op de kalender hier op de site.

2014 was een zeer succesvol jaar waar Angela kampioen is geworden van Nederland en bij zowel de VTBM als de MRTO was zij ook kampioen in de 50cc. Demi was Vice Nederlands kampioen 4e bij de VTBM en Vice kampioen bij de MRTO.

De doelstelling voor 2015 is om samen met al onze sponsoren die we zeer dankbaar zijn voor steun en vertrouwen zo hoog mogelijk te eindigen in de Nederlandse kampioenschap. Bent u eens bij een wedstrijd en wilt u ook sponsoren of gewoon een praatje maken komt u gerust bij de bus of stuur een mailtje.

Groetjes Demi en Angela

15 maart 2015 VTBM Jubbega

Waar was de wedstrijd?  
Jubbega
Wie heeft er gereden?  
  • Angela
  • Demi
VTBM Kampioenswedstrijd, kijk voor adres op www.vtbm.nl

Uitslag

Jubbege de eerste wedstrijd van 2015. de dames rijden nu in de 65cc A groep. Angela heeft gelijk laten zien dat ze goed op de motor zit en de smaak alweer te pakken heeft. e heeft beide manche's gewonnen en was hiermee dag winnaar.

Demi ging wel lekker de eerste manche was ze 3 ronden lang 2e maar maakte een foutje en viel terug naar de 3e plaats. De 2e manche kwam ze slecht weg, maakte nog wel een paar plaatsjes goed maar werd 5e. en totaal was ze 6e.

Op naar oudehorne


 

Sponsoren:

Oost-Groningen Waardig, wij zijn te vinden op www.oostgrunn.nl