Welkom op de website van Demi en Angela Lageman!

Wij zijn een tweeling van november 2005 en doen aan grasbaanrace en in de vrijetijd crossen we en doen we aan karate. Wij rijden op een 65cc KTM en zijn dan ook bijna ieder weekend wel ergens om wedstrijden te rijden, deze staan allemaal op de kalender hier op de site.

2014 was een zeer succesvol jaar waar Angela kampioen is geworden van Nederland en bij zowel de VTBM als de MRTO was zij ook kampioen in de 50cc. Demi was Vice Nederlands kampioen 4e bij de VTBM en Vice kampioen bij de MRTO.

De doelstelling voor 2015 is om samen met al onze sponsoren die we zeer dankbaar zijn voor steun en vertrouwen zo hoog mogelijk te eindigen in de Nederlandse kampioenschap. Bent u eens bij een wedstrijd en wilt u ook sponsoren of gewoon een praatje maken komt u gerust bij de bus of stuur een mailtje.

Groetjes Demi en Angela

19 juni 2015 ONK opende

Waar was de wedstrijd?  
Opende
Wie heeft er gereden?  
  • Angela
  • Demi
Wederom een vrijdag avond wedstrijd van de KNMV om het Nederlands kampioenschap

Uitslag

onk in opende Demi Lageman​ goede training daarna ging het in de manche niet zo lekker eind uitslag weten we niet rond de zesde plaats. Angela Lageman​ allle manches gewonnen, dus eind resultaat eerste plek, Nu naar huis en morgen naar de crisiscross in zuidwolde


 

Sponsoren:

Oost-Groningen Waardig, wij zijn te vinden op www.oostgrunn.nl