Welkom op de website van Demi en Angela Lageman!

Wij zijn een tweeling van november 2005 en doen aan grasbaanrace en in de vrijetijd crossen we en doen we aan karate. Wij rijden op een 65cc KTM en zijn dan ook bijna ieder weekend wel ergens om wedstrijden te rijden, deze staan allemaal op de kalender hier op de site.

2014 was een zeer succesvol jaar waar Angela kampioen is geworden van Nederland en bij zowel de VTBM als de MRTO was zij ook kampioen in de 50cc. Demi was Vice Nederlands kampioen 4e bij de VTBM en Vice kampioen bij de MRTO.

De doelstelling voor 2015 is om samen met al onze sponsoren die we zeer dankbaar zijn voor steun en vertrouwen zo hoog mogelijk te eindigen in de Nederlandse kampioenschap. Bent u eens bij een wedstrijd en wilt u ook sponsoren of gewoon een praatje maken komt u gerust bij de bus of stuur een mailtje.

Groetjes Demi en Angela

2 mei 2015 ONK Westeremden

Waar was de wedstrijd?  Wierdeweg / Kleineweg
Westeremden
Google maps
Wie heeft er gereden?  
  • Angela
  • Demi
ONK Westeremden spektakel op de harde kleibaan

Uitslag

Vandaag NK wedstrijd gehad in westeremden na goede series Demi Lageman 1 keer 4 en 1 keer 2 en Angela Lageman 2 keer eerste. Finale alles op nul punten Demi met kopstart weg en anderhalve ronde voorop reed, Angela slecht start en als vijfde bij de start weg maar na een inhaalslag nam ze naar anderhalve ronde de kop over van zus demi. Dus Angela eerste en Demi tweede dus super trots op de dames

ONK Westeremden ONK Westeremden

 

Sponsoren:

Oost-Groningen Waardig, wij zijn te vinden op www.oostgrunn.nl