Welkom op de website van Demi en Angela Lageman!

Wij zijn een tweeling van november 2005 en doen aan grasbaanrace en in de vrijetijd crossen we en doen we aan karate. Wij rijden op een 65cc KTM en zijn dan ook bijna ieder weekend wel ergens om wedstrijden te rijden, deze staan allemaal op de kalender hier op de site.

2014 was een zeer succesvol jaar waar Angela kampioen is geworden van Nederland en bij zowel de VTBM als de MRTO was zij ook kampioen in de 50cc. Demi was Vice Nederlands kampioen 4e bij de VTBM en Vice kampioen bij de MRTO.

De doelstelling voor 2015 is om samen met al onze sponsoren die we zeer dankbaar zijn voor steun en vertrouwen zo hoog mogelijk te eindigen in de Nederlandse kampioenschap. Bent u eens bij een wedstrijd en wilt u ook sponsoren of gewoon een praatje maken komt u gerust bij de bus of stuur een mailtje.

Groetjes Demi en Angela

11 april 2015 ONK Balkbrug

Waar was de wedstrijd?  
Balkbrug
Wie heeft er gereden?  
  • Angela
  • Demi
KNMV Balkbrug jeugd junioren

Uitslag

Vandaag was de tweede NK KNMV, deze werd verreden in Balkbrug.
Iedere serie en de Finale was erg spannend en de dames Lageman moesten vol aan de bak.
De eerste serie ging het gelijk goed los met voor Demi Lageman een 5e plek. Angela Lageman pakte kop start maar werd gepasseerd door Sake Johannes en ze kwam op de eindstreep net een halve meter tekort voor de overwinning en begon de dag met een tweede plek.
De 2e serie voor Demi zat ze er super bij en reed naar de kop toe. Bij het ingaan van de laatste bocht maakte ze bij een achterblijver de verkeerde keuze met buitenom inhalen en verloor een plekje en werd perfekt 2e.
De 3e serie was Angela weer aan de beurt. Na een kopstart werd ze in de tweede bocht binnendoor voorbij gereden. Ze was aan het knokken en probeerde alles om er toch weer voorbij te komen en de laatste bocht voor het einde zetten ze de motor in een heel klein gaatje wat er was en nam daarmee de 1e plek weer over en kwam dus ook als eerste over de finish.
Omdat er maar 5 rechtstreeks naar de a-finale gingen moest demi deelnemen aan de B-finale en deze werd keurig en duidelijk gewonnen.
We konden ons gaan opmaken voor een zinderende a-finale met beide meiden erin. Demi werd hier 5e. Angela pakte wederom de kop start, maar verloor haar eerste plekje gelijk na de eerste bocht aan Rik-Jan en het werd een super gevecht om die eerste plek. Na een paar keer flink aandringen ging Angela er in de derde ronde buitenom voorbij en nam de eerste plek over en gaf die niet meer uit handen.
Hiermee had ze de dagoverwinning en de meenste NK punten (20) te pakken vandaag.
Demi is de dag geeindigt met een 5e plaats. (18 nk punten)
trots op onze meiden.
stand NK angela 1e en Demi 2e

ONK Balkbrug ONK Balkbrug
 

Sponsoren:

Oost-Groningen Waardig, wij zijn te vinden op www.oostgrunn.nl