Welkom op de website van Demi en Angela Lageman!

Wij zijn een tweeling van november 2005 en doen aan grasbaanrace en in de vrijetijd crossen we en doen we aan karate. Wij rijden op een 65cc KTM en zijn dan ook bijna ieder weekend wel ergens om wedstrijden te rijden, deze staan allemaal op de kalender hier op de site.

2014 was een zeer succesvol jaar waar Angela kampioen is geworden van Nederland en bij zowel de VTBM als de MRTO was zij ook kampioen in de 50cc. Demi was Vice Nederlands kampioen 4e bij de VTBM en Vice kampioen bij de MRTO.

De doelstelling voor 2015 is om samen met al onze sponsoren die we zeer dankbaar zijn voor steun en vertrouwen zo hoog mogelijk te eindigen in de Nederlandse kampioenschap. Bent u eens bij een wedstrijd en wilt u ook sponsoren of gewoon een praatje maken komt u gerust bij de bus of stuur een mailtje.

Groetjes Demi en Angela

Foto's Willem Jan Lageman

IMG_9662.jpg DSCF1906.JPG DSCF1900.JPG DSCF1891.JPG na 20 jaar weer eens proberen clubwedstrijd vledderveen SANY3239.jpg De kleine meid net 5 jaar geworden en toen naar de vtbm Even ontspanning en dollen tijdens een wedstrijd van de VTBM in Vledderveen Ook nog een tijdje gedaan rijden op de Fireblade  

Sponsoren:

Oost-Groningen Waardig, wij zijn te vinden op www.oostgrunn.nl