Welkom op de website van Demi en Angela Lageman!

Wij zijn een tweeling van november 2005 en doen aan grasbaanrace en in de vrijetijd crossen we en doen we aan karate. Wij rijden op een 65cc KTM en zijn dan ook bijna ieder weekend wel ergens om wedstrijden te rijden, deze staan allemaal op de kalender hier op de site.

2014 was een zeer succesvol jaar waar Angela kampioen is geworden van Nederland en bij zowel de VTBM als de MRTO was zij ook kampioen in de 50cc. Demi was Vice Nederlands kampioen 4e bij de VTBM en Vice kampioen bij de MRTO.

De doelstelling voor 2015 is om samen met al onze sponsoren die we zeer dankbaar zijn voor steun en vertrouwen zo hoog mogelijk te eindigen in de Nederlandse kampioenschap. Bent u eens bij een wedstrijd en wilt u ook sponsoren of gewoon een praatje maken komt u gerust bij de bus of stuur een mailtje.

Groetjes Demi en Angela

Demi Lageman

Geboortedatum:10 november 2005
Woonplaats:Zuidbroek
Motor:KTM 50cc en een 50CC reserve motor
Favoriete baan:Vledderveen
Favoriete rijder:   Berry de Vos
Demi Lageman is van een tweeling en geboren op 10 november 2005. Demi is toen ze 2 jaar was begonnen op een zijspan met een zak zand als tegengewicht. Dit vond ze heel leuk tot dat ze een keer vergat te sturen en ze in de bomen terecht kwam en ze het motor rijden voor gezien hield, ze wilde niet meer rijden. Maar ze ging wel altijd trouw mee naar de wedstrijden en trainingen, en was een grote fan van haar zus Angela. Tot dat het motorijden bij demi toch weer begon te kriebelen. Demi vroeg halverwege het seizoen van 2012: Papa mag ik ook rijden? Dus papa voor Demi een nieuwe KTM motor 50cc gekocht en ze is halverwege het grasbaanrace seizoen van 2012 gelijk begonnen bij de VTBM waar ze als 8e is geeindigd bij de "Toppers in de dop". In 2015 zal ze starten bij zowel de KNMV als bij de VTBM.

Demi heeft ook nog andere hobby's zo vindt ze knutselen ook heel leuk. Schrijven en lezen doet ze ook graag.

Foto's Demi Lageman Motorcross Foto's Demi Lageman Motorcross Foto's Demi Lageman Motorcross Foto's Demi Lageman Motorcross
Bekijk alle foto's in het fotoalbum  

Sponsoren:

Oost-Groningen Waardig, wij zijn te vinden op www.oostgrunn.nl