Welkom op de website van Demi en Angela Lageman!

Wij zijn een tweeling van november 2005 en doen aan grasbaanrace en in de vrijetijd crossen we en doen we aan karate. Wij rijden op een 65cc KTM en zijn dan ook bijna ieder weekend wel ergens om wedstrijden te rijden, deze staan allemaal op de kalender hier op de site.

2014 was een zeer succesvol jaar waar Angela kampioen is geworden van Nederland en bij zowel de VTBM als de MRTO was zij ook kampioen in de 50cc. Demi was Vice Nederlands kampioen 4e bij de VTBM en Vice kampioen bij de MRTO.

De doelstelling voor 2015 is om samen met al onze sponsoren die we zeer dankbaar zijn voor steun en vertrouwen zo hoog mogelijk te eindigen in de Nederlandse kampioenschap. Bent u eens bij een wedstrijd en wilt u ook sponsoren of gewoon een praatje maken komt u gerust bij de bus of stuur een mailtje.

Groetjes Demi en Angela

Anja Lageman

Woont sinds december 2001 in het noorden bij Willem-Jan Lageman. Eerst woonde ze in Drouwendermond en daarna zijn ze samen naar Zuidbroek verhuist.

Daar zijn 10 november 2005 Demi en Angela bij gekomen en werd ze door Willem-Jan en de kinderen aan gestoken door het motorrijden of te wel grasbaan race. Eerst was het alleen kijken bij de zijspannen, daarna werd het kijken naar Angela en daar opvolgend ook Demi.

Nu is er ook een motor aangeschaft voor Anja en heeft ze een paar uurtjes getraind, want ja op een crossmotor had nog ze nog nooit op gezeten of gereden. Beginnen bij het begin met leren schakelen en snelheid maken.

Mochten genoeg dames zich aanmelden wil Anja gaan rijden bij de VTBM in de de klasse "Dames in de dop".  

Sponsoren:

Oost-Groningen Waardig, wij zijn te vinden op www.oostgrunn.nl