Welkom op de website van Demi en Angela Lageman!

Wij zijn een tweeling van november 2005 en doen aan grasbaanrace en in de vrijetijd crossen we en doen we aan karate. Wij rijden op een 65cc KTM en zijn dan ook bijna ieder weekend wel ergens om wedstrijden te rijden, deze staan allemaal op de kalender hier op de site.

2014 was een zeer succesvol jaar waar Angela kampioen is geworden van Nederland en bij zowel de VTBM als de MRTO was zij ook kampioen in de 50cc. Demi was Vice Nederlands kampioen 4e bij de VTBM en Vice kampioen bij de MRTO.

De doelstelling voor 2015 is om samen met al onze sponsoren die we zeer dankbaar zijn voor steun en vertrouwen zo hoog mogelijk te eindigen in de Nederlandse kampioenschap. Bent u eens bij een wedstrijd en wilt u ook sponsoren of gewoon een praatje maken komt u gerust bij de bus of stuur een mailtje.

Groetjes Demi en Angela

Angela Lageman

Geboortedatum:10 november 2005
Woonplaats:Zuidbroek
Motor:KTM 50cc KTM 65cc en een 50CC reserve motor
Favoriete baan:Vledderveen
Favoriete rijder:Berry de Vos en Mark Detz
Behaalde resultaten:   2011: clubkampioen MRTO Vledderveen
2012: 6e bij de nederlandse kampioenschappen KNMV 2012: 9e bij de VTBM
Angela Lageman is de jongste helft van de tweeling en geboren op 10 november 205. Toen Angela 2 jaar was begon ze met rijden op een PW50 met zijspan, hier lag in de bak een zak zand en zo is het balletje gaan rollen. Dit vond ze helemaal geweldig. De helm was veel te groot en was aan de binnenkant opgevuld omdat ze zulke kleine helmen nog niet hadden. Toen ze 4 was werd het span gedeelte er afgehaald en werd het een solo motor, KTM mini, waar ze het gevoel voor moest krijgen en het evenwicht moest vinden. Dit ging haar goed af ze had er echt gevoel voor en kon haar energie er goed in kwijt. Toen ze 5 jaar was werden de motoren steeds groter en aangepast voor haar en begon ze met wedstrijden bij de VTBM (2011). Toen ze 6 jaar was begon ze bij de KNMV (2012).

Naast rijden heeft Angela hobby's, ze speelt graag een spelletje doen de pc of de ps3.

Foto's Angela Lageman Motorcross Foto's Angela Lageman Motorcross Foto's Angela Lageman Motorcross Foto's Angela Lageman Motorcross
Bekijk alle foto's in het fotoalbum  

Sponsoren:

Oost-Groningen Waardig, wij zijn te vinden op www.oostgrunn.nl